Bling-king carwash

let your car ride & shine

Wasstraat

Onze wasstraat heeft een hoogte van 2,10 meter, waardoor we probleemloos grote wagens doen blinken.

Selfwash

Jouw auto een frisse wasbeurt te geven! De selfwash is iedere dag open van 7u tot 22u.

Een unieke carwash beleving op een boogscheut van Ruddervoorde

Bezoek nu onze carwash in de omgeving van Ruddervoorde. Als je voor onze Diamond-formule kiest, krijg je bovenop de royale wasbeurt en de vernieuwende geurbeleving een extra led-spectakel. Ga je voor Bling-King, dan kies je voor een unieke ervaring. Een carwash beurt zoals je die nooit eerder ervaren hebt.

Een carwash in Ruddervoorde met respect voor het milieu

Duurzaamheid is troef bij Bling-King. Zonnepanelen leveren de elektriciteit en een ondergrondse tank van 300.000 liter vangt het regenwater op. Met onze eigen waterzuiveringsinstallatie kunnen we 80% van het gebruikte water zuiveren en hergebruiken. Je elektrische of hybridewagen kan je opladen op de parking van bedrijvencentrum 3koningen langs de Oude Gentweg 81.

In onze carwash in regio Ruddervoorde wacht je een royale wasbeurt

Bij Bling-King carwash ben jij koning of koningin. Je wagen wordt gewassen in een indrukwekkende wasstraat van 62 m lang, 6 m breed en 6 m hoog. Jij hebt alle ruimte om te ontspannen terwijl onze nieuwste installaties je wagen doen blinken. Sit back, relax en geniet van deze unieke beleving!

SCOOR JE WASPAS VOOR EXTRA VOORDELEN

Met je gratis waspas betaal je minder voor je Bling-King wasbeurt. Je kan er snel en makkelijk mee betalen aan onze betaalterminals. Heb je het bedrag op je waspas opgewassen? Shine on! Laad je waspas dan zelf weer op, aan de betaalterminals.

 

Bij Bling-King vind je alles om jouw wagen te doen schitteren: